Indiaas flatbread
Een Indiaas flatbread dat gebruikt kan worden bij curries. Je kan het makkelijk gebruiken op dezelfde manier als je een Ethiopische injera gebruikt of een rotivel.
Porties Prep Tijd
2personen 15minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
10minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
2personen 15minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
10minuten 30minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Snipper de sjalot en de knoflook
  2. rasp een stukje gember fijn
  3. Meng alle ingrediƫnten in een kom en klop tot de klontjes uit het beslag weg zijn (ik gebruik hiervoor een keukenmachine)
  4. Laat het beslag even een half uurtje staan. Mochten nog niet alle klontjes weg zijn, dan verdwijnen ze wel tijdens het rusten
  5. Bak in olijfolie het flatbread op dezelfde manier als een pannenkoek. Doe dit op halfhoog tot hoog vuur en zorg dat ze aan beide kanten mooi bruin worden.
Notities

Ik vind het lekker om dit flatbread te eten met bijvoorbeeld een groene of rode curry. Je kunt dan het brood gebruiken om in de saus te deppen.