Kastanje pannenkoekjes
Porties Prep Tijd
2personen 5minuten
Kook Tijd
10minuten
Porties Prep Tijd
2personen 5minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediƫnten
Pannekoekjes
Topping
Instructies
  1. Meng alle ingrediƫnten voor de pannenkoeken goed door elkaar tot een dun beslag ontstaat. Dit beslag heb ik even 5 minuutjes laten rusten, zodat de pannenkoekjes niet zo snel uit elkaar vallen. Na vijf minuten kun je de pannenkoekjes bakken. Zelf heb ik ervoor gekozen met een sauslepel kleine pannenkoekjes te maken, omdat ik dit voor een ontbijt mooier vindt, maar je kan er ook met een grotere lepel een full size pannenkoek van maken.
  2. Voor de topping, heb ik de pruimen, abrikozen, blauwe bessen en speculaaskruiden gebakken in wat boter. Daarna over de pannenkoeken, en afmaken met wat poedersuiker en appelschenkstroop.