Deze soep is vrij snel klaar, soms maak ik de soep ruim van tevoren omdat het venkelzaad zo lekker ruikt!
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/html/wp-content/plugins/wp-ultimate-recipe/helpers/models/recipe.php on line 254
Ingrediënten
|
|
Instructies
- Maak de venkel schoon en snijd hem in blokjes. Pel en snipper de ui grof. Was de bleekselderij en snijd deze in stukjes. Pers de knoflook uit.
- Verhit 2 el olijfolie in een pan en bak de venkel, ui, bleekselderij, knoflook en het venkelzaad even aan tot de groenten glazig zijn. Voeg daarna de bouillon toe en kook de soep tot de groenten zacht zijn. Proef en voeg eventueel zout en peper toe.
- Dien de soep op in kommen met wat olijfolie erover gedruppeld.
Dit is een aangepast recept van het recept van venkelsoep wat ooit in de Foodies heeft gestaan.